Testimonials

 • Endnu engang tak for dit inspirerende oplæg. Den sad lige i skabet, og det kunne simpelthen ikke være bedre.

  Allan Gardersøe, leder af Guldborgsund Musikskole og MGK
 • Tak for et inspirerende foredrag om holdundervisning – med mange ídéer til aktiviteter, som også kan bruges til andre instrumenter end klaver.

  Anne Bek, souschef ved Musikskolen – Hedensted Kommune
 • Rigtig mange tak for sidst! For et inspirerende kursus med mange gode ideer! Ideer, som det er nemt at gå til, og som ikke kræver en hel masse ”udstyr”. Lige til at bruge! Herligt!

  Maren Rathleff, klaverlærer ved Musikskolen Vejle
 • TUSIND TAK for sidst! Du er virkelig en dygtig pige og utrolig kompetent. Jeg fik bare lyst til  at gå hjem og blive en bedre underviser!

   

  Diane Mouritsen, klaverlærer, Favrskov Musikskole
 • Jeg synes det var et meget inspirerende kursus og jeg er fuld af beundring for den energi du har til dine mange klaverhold.

  Charlotte Auster, Hørsholm Musikskole
 • Vi er i gang med at indrette vores eget tangent lab, og den forbindelse har det været kæmpe godt at få besøg af Gitte.

  Vi fik et super kursus og en masse ideer og inspiration, det var en rigtig fin dag!

  Lars Peter Nielsen, musikskoleleder Allerød Musikskole
 • Gitte er fuld af gode ideer og har rigtig mange gode inputs til både hold og solo undervisning. Mangler man lidt inspiration eller supplement til sig selv og sine elever, er jeg sikker på at enhver kan få en pose med gode værktøjer med sig hjem. Jeg kan varmt anbefale et kursus med Gitte.

  Lars Folmer Jensen, klaverlærer, Skive Musikskole
 • Gitte er en meget kompetent, yderst engageret og meget levende foredragsholder/underviser med rigtig mange brugbare gode ideer. Jeg kan kun give Gitte og “Mer’ end Klaver” min allerbedste anbefaling

  Susanne Laub Elling, souschef i Kulturskolen Brønderslev
 • Tusind tak for din meget inspirerende fredag i Tønder.

  Du fik virkelig vist os mange muligheder og fordele ved at undervise børn og unge i grupper og det har helt sikkert givet vores klaverfaggruppe i Tønder inspiration og værktøjer til at arbejde mere i den retning.

  Du har fået lavet nogle lærerne spil, som vi glæder os til at komme i gang med at bruge og du var dejlig positiv overfor andre musiklærere der også har udviklet spændende nytænkende materialer.

  Der var så mange spændende ideer til os at vi var helt ”høje” bagefter.

  Jytte Sørensen, souschef og klaverlærer ved Tønder Kulturskole

  Jytte Sørensen, Tønder Kulturskole
 • Tak for en inspirerende dag med masser af inspiration til holdundervisning.
  Gitte er fyldt med energi og brænder for at formidle sine idéer og de materialer hun selv bruger i timerne, så man selv får lyst til at gå i gang.
  Jeg fik masser af idéer med, men nok mest vigtigt, at få snakket om, hvad den stærke side af holdundervisning er, så det ikke bliver et enten/eller. Tina Quottrup, souschef ved Kulturskolen Skanderborg

  Tina Quottrup, Kulturskolen Skanderborg
 • Gitte Overmark Mortensen delte gavmildt sine store erfaringer med holdundervisning på en måde, der virkede
  positiv og inspirerende for vores studerende.
  Gitte viste hvordan det at flere børn er sammen om at lære kan bruges som en ressource, ikke mindst for begyndere.

  Martin Lysholm Jepsen, Det Jyske Musikkonservatorium
 • Holdundervisning giver masser af ny inspiration i forhold til traditionel soloundervisning, og det er motiverende for både elever og lærer.
  Alt dette ved Gitte en hel masse om, og hun kan virkelig formidle det på sine kurser, så man får lyst til selv at gå igang! Så det gjorde vi! Vi startede et pilotprojekt i klaverhold efter første kursus, og nu, efter andet kursus og i den nye sæson, har vi startet 5 hold op på Lolland musikskole.

  Kent Engen, klaverlærer

  Karina Fredensborg, leder af Lolland Musikskole

  Lolland Musikskole

Det var tydeligt at mærke at Gitte brændte for sin undervisning og havde holdundervisning helt ”inde under huden”. Det var et meget inspirerende oplæg, som fik tydeliggjort mange af de stærke sider der er ved holdundervisning og som ikke gjorde hold- og soloundervisning til et spørgsmål om enten/eller, men derimod til både/og.

Sonja Mie Eliasen, souschef på Lejre Musikskole

Tusind tak for et yderst inspirerende oplæg. Det var utroligt veltilrettelagt og forberedt – meget relevant med masser af gode konkrete idéer.

Heidi Bjerborg, leder af Kalundborg Musikskole

Tak for dit oplæg og præsentation af materialer. Det var super inspirerende, og det fik virkelig folk til at tænke på nye måder. Så tusinde tak for dit indspark!

 

Henrik Lilleholt Smidt, leder af Rudersdal Musikskole

Tak for en superinspirerende eftermiddag, hvor du med ildhu og overskud delte ud af alle dine gode erfaringer og tanker i forbindelse med holdundervisning – suppleret med et omfattende materiale. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med at undervise!

Lena Scnhack Mertz, leder af Faxe Musikskole

Faxe Musikskole

Bogen “En Guide i Holdundervisning” virker meget overbevisende. Du skriver i et velformuleret, ligefremt og nærværende sprog, der kommunikerer direkte og uproblematisk med læseren.
Der er konkrete bud på, hvordan man kan gribe holdundervisning an og der er gode argumenter. Jeg kan godt lide dit billede med surdejen, som man så kan tilsætte sine personlige ingredienser. Man mærker din store erfaring, dit brændende engagement og dit overskud.
Det er et rigtig flot, gennemarbejdet kvalitetsmateriale og bogen er i sig selv appetitlig i både format, papirkvalitet og opsætning.
Af hjertet tillykke med det.

Inge Marstal, professor emeritus, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Gitte holdt pædagogisk dag for lærerkollegiet på musikskolen 25. august 2021.
Efterfølgende fik jeg tilbagemeldinger om, at Gittes forløb om hold-undervisning var det bedste forløb på pædagogisk dag i flere år, og at Gitte er motiverende, inspirerende og struktureret.

Bornholms Kulturskole